Avui Dimarts a les 20h Ràdio en directe


Ràdio Silenci  farà un programa en directe on es parlarà de llibres, llibreries i editors és a dir de somnis, bogeries i somiatruites. D’aventures i negocis impossibles. Amb gent que llegeix, ven, edita o escriu llibres. Amb llibreters experts (la Fe de l’Espolsada) amb d’altres que just comencen aprendre l’ofici (un servidor) escriptors com Joan Garriga i editors com la Matilde Martínez de Godall edicions o Marta de Periscopi.

TOTS HI SOU CONVIDATS (si us ve de gust esclar)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s