Presentació de “El Setge del destí”

QUAN? Dimarts 14 de març (19.30h)

ON? Llibreria Strogoff

QUI? Ramon Vergés (autor), Blanca Pascual (actriu), Jordi Costa (Llibreter en procés)

QUÈ?         Més que una novel·la històrica, és una novel·la d’acció que passa en una època molt important de la nostra història. Una novel·la que ens explica la vida de dos homes amb destins encreuats. Dos homes que al seguir-los, el lector seguirà també el fil de tot una sèrie d’esdeveniments claus en la formació de Catalunya: la croada albigesa (la croada contra els càtars), la batalla de Moret i la fi del somni occità, la infància de Jaume I i la conquesta de Mallorca.

Odis, amor, acció i història. De tot això es serveix Ramon Vergés per bastir la seva primera novel·la. Una obra exigent i rigurosa en el contexte històric i vibrant i generosa pel què fa a la narració.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s