Programa dimarts 27 de juny (nº20)

ÚLTIM PROGRAMA DE LA TEMPORADA on d’una manera una mica particular donem una visió de llibres refrescants per anar passant aquestes calorades. De tots en voldria destacar tres: “La casa entre los cactus” de Paul Pen (thriller psicològic molt ben portat, best seller sense concessions, directe a la vena) “El color del silencio” d’Elia Barceló saga familiar que es mou entre tres èpoques: l’inici de la guerra civil (els anys seixanta i l’època actual) “Corrupción policial” (Don Winslow (l’autor de “El poder del perro” i “El cartel” ens construeix una trama perquè ens endinsem en els interiors del sistema policial -molt bona pinta-)

 

Clica i escolta’l: 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s