Programa dimecres 11 d’octubre (nº2 -2T-)

LA REVOLUCIÓ DEL 34. Companys va declarar l’Estat Català i juntament amb tot el seu govern el van empresonar (molt que ens ho han recordat) però en aquells mateixos dies d’octubre a Astúries hi va haver una autèntica revolució social. Revolució que va ser apagada i reprimida per l’exèrcit del nord d’Àfrica a sang i foc. D’això en parlen dos magnífics llibres: la novel·la gràfica “La balada del norte” d’Alfonso Zapico (Astiberri) i la recopilació de cròniques i reportatges de tres grans escriptors contemporanis dels fets: “Tres periodistas en la revolución de Asturias” (Libros del Asteroide).

Clica i escolta’l:

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s