AUTORETRAT EN BLANC i NEGRE Una vetllada amb el pianista Jofre Dodero ( 8 de novembre a les 20h)

  Autoretrat en blanc i negre és el nou projecte en solitari del pianista Jofre Dodero. Es tracta d’una sel.lecció de les peces més estimades d’aquest músic barceloní afincat a La Garriga, la majoria  d’elles arranjades per ell mateix i interpretades amb molta improvisació.

  En format de piano sol, el concert adquireix el grau d’intimitat que necessita un repertori estretament vinculat a la biografia i la personalitat de l’intèrpret, tal i com éll mateix ens va explicant durant la vetllada.

  Un recorregut personal que arrenca amb la música clàssica de J.S.Bach i acaba amb l’inclassificable Keith Jarrett, després de passar pel pop de Tom Waits i Marisa Monte, el jazz de Fats Waller i Pat Metheny i per algunes bandes sonores d’Ennio Morricone i Mark Orton.

 

També hem de dir que, en aquesta ocasió, “Autoretrat en blanc i negre” comptarà amb algun que altre convidat (que sapiguem a hores d’ara sona com a molt probable la presència de Joan Costa que ens cantarà alguna que altra peça… també s’ha comentat que podria ser que a última hora s’hi afegis Lluís Cartes a la percussió però això ja es veurà)

“Autoretrat en blanc i negre” 

8 de novembre a les 20h

Llibreria Strogoff 

(entrada inversa)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s