MARCELLO FOIS A STROGOFF!

QUAN? el 14 de novembre a les 18h

ON? Ja ho hem dit, a la llibreria

PERQUÈ -ve ell-? Per presentar el seu últim llibre editat en castellà. La segona part de la trilogia dels Chironi: “EL TIEMPO DE EN MEDIO” (Hoja de lata)

Cubierta_Tiempomedio_Cielo

PERQUÈ – volem que vingui-?  Perquè ens agrada molt, perquè dir que és un plaer llegir els seus llibres és quedar-se curt. I és que (i ara passo al singular) “Estirpe” va ser una mena de revelació  i després va venir “Memoria del vacío” (“Memòria del Buit” -Periscopi) i va ser com un cop de puny…

Perquè a hores d’ara podem dir que “ESTIRPE” (premi llibreter d’enguany) és un dels llibres més venuts i (juntament amb “MEMORIA DEL VACÍO”) més recomenats de la llibreria.

 

Ara fa res, com ja hem dit  acaba de sortir “EL TIEMPO DE EN MEDIO” (la continuació de “ESTIRPE”) i per això està Marcello Fois anant d’una banda a l’altra de les nostres terres, mediterrànies com les seves, presentant el llibre i per això hem provat de a veure si seria possible que s’entretingués una horeta per la Garriga i mira…resulta que sí.

I és que llegir la prosa el·líptica de Fois t’enreda en el temps i l’espai , et recorda a García Márquez quan et sembla tan natural que un mort s’aixequi i comenci a parlar o a Lorca quan els personatges semblen fets de terra i veure que el destí és l’amo i senyor de tot (o de quasi tot) et conecta fins l’arrel amb la font d’on tothom hauria de beure: l’antiga Grècia. Marcello Fois,  beu dels clàssics,  i des de la seva mediterranietat es lliga amb la terra per fer d’una trama rural i local un tema universal.

Per tot això i per molt més que ara em callo per  no fer-me pesat (més pesat) us recomano que vingueu el proper dimarts 14 a la presentació de “EL TIEMPO DE EN MEDIO” amb el seu autor Marcello Fois.

SEGUIREM INFORMANT…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s