MARCELLO FOIS: presentació de “El tiempo de en medio” (14 de novembre del 2017)

Ahir vam tenir l’honor i el plaer de gaudir de la presència del gran Marcello Fois que ens va presentar la segona part de la trilogia dels Chironi “El tiempo de el medio”, però que, de fet, ens va parlar de moltes més coses, de la seva manera de viure l’escriptura, la lectura, de la seva obra en general i de la seva ambició, en particular (d’intimitats familiars), del què per ell signifiquen i són els clàssics i moltes més coses que aquí es fa feixuc d’enumerar.
En resum, pocs autors es mostren tan oberts i tan disposats a xerrar i a interactuar amb els assistents (que, si hem de jutjar-los per les cares i els somriures -i riures- s’ho van passar molt bé) com Marcello i si a sobre, ets una de les veus més interessants de la literatura europea actual només ens queda donar-li amablement les gràcies per haver accedit a venir i demanar-li, si us plau, que torni quan es publiqui la tercera part de la trilogia.
Un punt i a part final pels editors d’aquesta magnífica editorial que és “Hoja de Lata” Laura Sandoval i Daniel Álvarez (els dos van venir -moltes, moltes gràcies- )que amb la seva esbojarrada lucidesa ens han donat a conèixer aquest tros d’escriptor que llegint-lo ha fet feliç, de ben segur, a molta gent.
Ah! i també…Joan Garriga, moltes gràcies per la dansa sarda!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s