ENTREVISTA AMB PRUDEN PANADÈS ( autora de “Passamaneria”) i MATILDE MARTÍNEZ ( editora de GODALL ED.)

Programa emès el 24 de gener del 2018 (nº7 -2T-)

Ens venia de gust  parlar d’aquest preciós llibre de contes/poemes delicats i punyents, divertits i melancòlics que la Pruden ens ha deixat sota el nom de “Passamaneria” i de pas (ja que hi som) parlar també amb qui ha fet possible que aquest llibre ens arribés a les mans: l’editora de Godall (una editorial  independent que cal conèixer). Per extensió hem acabat parlant de l’editorial mateixa i de les seves magnífiques propostes. D’aquestes hem destacat molt breument: tres llibres de contes: “Corre, pare, Corre” de la Kim Ae-ran, “Enlloc, mai” d’Iban Zaldua i “L’invisible arreu” de Wu Ming i dos reculls de poemes: “Sacrilegis”  poemes clàssics catalans musicats per Víctor Bocanegra i “Perennia” poesia epigràfica llatina triada per  Mònica Miró Vinaixa.

dav

Tots ells molt recomanables.

I ens hem quedat aquí, amb ganes de més perquè  mitja hora  dóna el que dóna.

Clica i escolta’l

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s