CONVERSA AMB JOAN SANTANACH Autor de “BÈSTIES” una reelectura actualitzada d'”El llibre de les bèsties” de Ramon Llull

Programa emès el 14 de febrer del 2018 (nº9 -2t-)

Un luxe de programa. Conversar amb el filòleg, professor de la UB i escriptor Joan Santanach sobre Ramon Llull, és tota una experiència; ja que no ens parla només des del coneixement -profund- de l’obra de Llull sinó des de la passió. I a nosaltres, neòfits envejosos (sempre envejem un plaer no compartit) veiem que se’ns obre tot un món que ni tan sols hem trepitjat…ens atrevirem? De moment podem llegir la reescripció que ha fet Joan Santanach de l’obra més popular de Llull “El libre de les bèsties” amb el títol més reduït de “Bèsties” i intuïr que la visió que tenia el savi mallorquí de l’home (fa més de set-cents anys!) no estava tan allunyada de la d’uns ulls crítics d’avui en dia.

Clica i escolta’l:

Un comentari Digues la teva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s