Dissabte 17 (18h) Presentem “BÈSTIES”

“Una narració que ens parla de la condició humana portant-la al límit: afany de poder, manca d’escrúpols, violència i crueltat. Que no ens enganyi la màscara animal dels personatges. Totes les passions que s’hi representen són estrictament humanes. Set segles després de l’obra de Llull, en Joan Santanach, allunyant-se d’una visió reduccionista, aprofita la vigència del relat per tal d’acostar-nos-hi i dialogar-hi a partir d’una dramatització de l’obra”

Set-cents anys després Joan Santanach, ens torna la narració de Llull amb una reescriptura molt respectuosa amb l’original. Amb tota la seva mala llet i sorna. I el lector després de llegir-la se n’adona, no sense sorpresa, que res no ha canviat

PRESENTACIÓ A STROGOFF AMB L’AUTOR (Joan Santanach) i L’EDITORA (Maite Muns)

LECTURA DRAMATITZADA D’ESCENES A CÀRREC DE NATS TEATRE ( dirigits per Joan Monells)

dav

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s