DUES NOVEL·LES AFRICANES

Programa emès el 21 de febrer del 2018 (nº10 -2t-)

A partir d’ “El cor de les tenebres” viatgem d’est a oest de l’àfrica equatorial per parlar de dos magnífics llibres: “Teoria general de l’oblit” de l’escriptor angolès José Eduardo Agualusa (Periscopi) i “Pequeño país” (Salamandra) del francès nascut i crescut a Burundi Gael Faye. Un recorregut que ens portarà de la guerra per la independència d’Angola del 1974 fins les massacres entre Hutus i Tutsis de Ruanda/Burundi del 1994. Dues maneres molt diferents de concebir una novel·la. Dues maneres però, molt recomanables.

clica i escolta’l: 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s