TALLER MONSTRUÓS AMB EN JAUME COPONS I LA LILIANA FORTUNY (“L’ÀGUS I ELS MONSTRES”)

 

Una magnífica activitat en la que els autors de “L’Àgus i els monstres” (unes primeres novel·les -molt recomanables- que combinen de forma molt hàbil el llenguatge narratiu i el del còmic així com la narració atractiva, delirant i divertida amb l’amor per els llibres i les recomanacions literàries) han creat un terrible monstre amb les característiques que han anat triant els joves assistents, on s’han sotmès a un “noparar” de preguntes i preguntes sobre ells i els seus personatges, on hem après que el rinoceront fa servir la seva cua en mode ventilador per triturar la seva pròpia caca, on… on han passat mil coses i la millor de totes és que tan els grans com els petits hem estat rient tota l’estona.

Ah i al final, la Liliana i en Jaume s’han passat una bona estona signant llibres.

Ens ha agradat molt, però molt que ens hagin vingut a visitar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s