PRESENTEM “CONSTRUIR LA TRANSPARÈNCIA” L’antologia de l’obra poètica de Miquel-Lluís Muntané (12/07/2018)

La presentació anirà a càrrec de l’antòleg de l’obra VICENÇ LLORCA i del mateix poeta MIQUEL-LLUÍS MUNTANÉ.

                                                                                                                                                                                                                       Resultat d'imatges de construir la transparencia

                CONFESSIÓ

De mi et diran, potser, l’accent d’un vers,                                                                                          l’efecte d’un esguard o d’un somriure,                                                                                            la seqüela imprecisa d’un secret                                                                                                          i el taulell on s’exposen les idees                                                                                                  amb un vidre glaçat per entremig.                                                                                                Encara, amb sort, esberlaran l’escorça,                                                                                exquisida i banal, d’un moviment,                                                                                                     i més enllà no esperis cap troballa.                                                                                                     Jo et mostraré, si vols, portals ocults                                                                                                que s’obren al conjur de la tendresa.                                                                                              Bandeja mitjancers i torsimanys:                                                                                                   de mi et diran només el que no compta.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s