PRESENTACIÓ DE “24 CONTES AL DIA” un recull, una tria, una celebració de “paperdevidre”

Dijous 4 d’octubre a les 19h

Què representa que és aquest llibre? Doncs una selecció de contes. Però de quin autor? De molts autors diferents. Però aleshores s’han seleccionat per la seva temàtica? Ni molt menys! en son moltes i diverses. Per pertànyer a una època concreta o per situar-se en un indret concret? Fred, fred…

Millor començar pel principi. Paperdevidre és un portal codirigit per Tina Vallès i Guillem Miralles que des del maig del 2014 va publicant un conte cada 15 dies. Aquests contes s’agrupen en cinc seccions, encara que en aquest recull només n’hi trobarem tres, les anomenades El trobat (secció dedicada a autors novells), L’inèdit ( dedicada a autors consagrats) i El traduït (dedicada als traductors que, amb la seva feina ens fan arribar en la nostra llengua petites meravelles de Virginia Woolf o Foster Wallace per exemple).

No hi ha cap més criteri que la qualitat de tots i cada un dels contes. Una festa literària on qualsevol lector podrà trobar contes fets de moltes textures diferents, gustos divergents i colors que aparentment no combinen i que, malgrat tot asseguren una digestió, més que plàcida, altament excitant i estimulant per a qualsevol lector àvid de noves, velles, conegudes i desconegudes experiències lectores.

En aquesta presentació intervindran els autors Carme Caum i Ramon Erra que ens llegiran algun dels contes. La presentació anirà a càrrec d’un autor consagrat com Jordi Puntí i també intervindran el coeditor de paperdevidre,Guillem Miralles i l’editora de Godall, Matilde Martínez. De fet en el targetó ja ho posa tot.

IMG_20180924_202442

 

GALERIA

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s