PRESENTACIÓ DE “LA CASA DE LA MIMOSA” A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

DIVENDRES 19 D’OCTUBRE A LES 20h, AMB LA PRESÈNCIA DE L’AUTORA QUE PARLARÀ AMB EL LLIBRETER

“La casa de la mimosa” de Teresa Rabal (Pagès Editors)

Teresa Rabal ens presenta un llibre sobre el retrobar-se amb un mateix. O més ben dit sobre el trobar-se, per primera vegada i encara que sigui als 46 anys amb un mateix. Júlia, una dona pusil·lànime i poc donada a defensar allò que pensa, torna a començar la seva vida de nou, lluny d’una antiga relació i intentant no tornar a cometre els mateixos errors que la van portar a una situació límit. Nous amics i nous paisatges l’enfrontaran amb un passat que vol deixar enrere i sobretot li faran veure que, primer de tot, el fet de respectar-se a un mateix, és innegociable si un vol tirar endavant. Un llibre on, la importància de l’amistat i del saber-se estimat es conjuga amb l’imperatiu d’aprendre a estar sol. On la necessitat de la reflexió es combina amb el saber deixar-se anar quan el cos t’ho demana. On un pot veure clar que la línia recta no és necessàriament la distància més curta (o si més no el camí més aconsellable) per arribar on sigui que es vulgui arribar.

La novel·la, d’una construcció sòbria, elegant i molt equilibrada que es llegeix a raig i on molts ens podem sentir, en un moment o altre reflectits, ha sigut mereixedora del 27è premi Josep Saperas otorgat per Òmnium Cultural.

IMG_20181015_130645

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s