PARLEM AMB TERESA RABAL DEL SEU DARRER LLIBRE “LA CASA DE LA MIMOSA”

Programa emès el 17 d’octubre del 2018 (nº3 -3t-)

Aquest divendres dia 19 a les 20h Teresa Rabal presentarà el seu llibre a la biblioteca Núria Albó. En motiu d’això i de que aquesta, la seva primera novel·la, val la pena llegir-la, l’entrevistem a la ràdio.

Un llibre per a tots aquells que us agradin les històries de superació personal i de la necessitat de fer un canvi de rumb per poder retrobar-se amb un mateix. La casa de la mimosa és una novel·la sobre l’amistat i l’amor sí. Però sobretot és una reflexió sobre la necessitat de donar valor a les pròpies decisions per poder-les tirar endavant, malgrat tot.

clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s