AVUI TOCA CONTE: “EL ALMOHADON DE PLUMAS” D’HORACIO QUIROGA

Programa emès el 31 d’octubre del 2018 (nº4 -3t-)

Su luna de miel fue un largo escalofrío.

Nit de morts, nit de terror per a molts. Castanyada ja per a pocs. Però és una molt bona excusa per recordar, parlar i escoltar un dels contes més inquietants, esgarrifosos i més ben fets que puc recordar (segur que m’equivoco però segur també que val la pena i molt).

El almohadón de plumas és un dels contes més coneguts del desconegut per a molts Horacio Quiroga. Un escriptor Uruguayà o argentí (depèn d’amb qui parlis) que va patir a cavall dels s. XIX i XX una vida plena de fatalitats que justifiquen per elles soles els seus inquietants, tenebrosos, meravellosos contes.

Horacio_Quiroga

Clica i escolta’l:

I si l’has escoltat, mira’t aquesta animació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s