BOGERIA I RAUXA FÚNGICA PIÑOLIANA I CANÇONS RIBIANES

Programa emès el 28 de novembre del 2018 (nº7 -3t-)

Divendres passat va sortir a la venta a totes les llibreries del país l’últim llibre d’un dels escriptors més venuts en la nostra llengua: Albert Sánchez Piñol. El seu títol? “Fungus”. Amb l’excusa d’aquest magnífic llibre ( si us va agradar “La pell freda” llegiu-lo, per favor!) farem un programa dedicat als monstres, als éssers i criatures fantàstiques, a la rauxa i a l’anarquia i tot ho farem repassant alhora una mica i així per sobre el cançoner del gran Pau Riba. , perquè també és un monstre, una criatura fantàstica i anàrquica i perquè representa com pocs la rauxa d’aquest petit país nostre, I ho farem una mica així, perquè sí , perquè un programa que parli d’anarquistes (i aquest ho serà) no pot ser gaire ordenat… i sobretot perquè el cançoner de Pau Riba és, en bona part (al menys la que conec jo), l’òstia de bonic!

piñol                                                      Pau-Riba-e1457870650877

clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s