DISSABTE 15 DE DESEMBRE. POESIA A STROGOFF AMB “LA MIDA DEL TEU MÓN” DE LARA RODRÍGUEZ

Llibreria Strogoff . Presentació a les 19h

Amb Miquel-Lluís Muntané (el poeta que presentarà el llibre) i amb Lara Rodríguez (la poeta que l’ha escrit)

Un llibre vital que des de la quotidianitat i el dia a dia,  des de l’experiència apresa del que un ja ha deixat enrera, ens parla i ens exigeix que estem aquí per fer, per fruir, per beure a mans plenes tota l’aigua fresca que se’ns ofereixi.

“Deixa que les sensacions                                                                                                          t’inundin.                                                                                                                                        Deixa que les emocions                                                                                                                flueixin.                                                                                                                                          Deixa que l’aigua                                                                                                                            corri i et deslliuri                                                                                                                                de tot ordre i seny.                                                                                                                           Viu,                                                                                                                                                     que has de viure”

 

“Amb aquest llibre, la vallesana Lara Rodríguez s’estrena en l’experiència sempre apassionant d’obrir la finestra per tal de mostrar, a qui ho desitgi, el fruit de molts mesos d’acció creativa. Aquest és, en efecte, el primer lliurament que ens brinda, però no costa gaire intuir que, darrere de tots aquests versos, hi ha un gruix notable de reflexions ben estructurades, de llibres ben digerits i per descomptat, de vida viscuda.                                  (…)                                                                                                                                                               Al capdavall del viatge, haurem constatat que el món que s’ha aplicat a apamar és generosament espaiós, intel·ligentment distribuït i delicadament il·luminat. Hi ha lloc per a la nostàlgia, la revolta, la gratitud, la tendresa i el coratge, eines indispensables per conquerir espais per a la saviesa, el tremp i la plenitud de viure, “Abans que la música/ se’n vagi a una altra banda”.

(extret del pròleg de Miquel-Lluís Muntané)

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s