REFLEX DE PÄIJÄNNE: reflexió poètica sobre la vida i la mort

DISSABTE 19 (19h)  A LA LLIBRERIA     entrada inversa

Rapsoda i poeta: Josep Checa

Música i interpret: Jofre Dodero

Reflex de Päijänne és una obra del poeta català Josep Checa Falgà. Són tretze poemes del llibre Pell d’Ànima publicat el 2018 arrel d’haver  obtingut el 1r premi de poesia Senyoriu d’Ausias March. Aquests estan inspirats en una visita que l’autor va fer al cementiri de Padasjoki-Sysmä-Finlàndia. Allà va trobar una tomba d’una nena, l’Amalia, que només va viure quinze dies, el 1868.

Posteriorment a la publicació de Pell d’Ànima, i en motiu d’un recital de Reflex de Päijänne, Jofre Dodero va posar música als tretze poemes.

josep-checa

Josep Checa (Caldes de Montbui, 1962), està casat i amb dos fills, i es dedica laboralment al món de la ramaderia. És autor de més d’una desena de poemaris, entre els quals hi ha El temps i les paraules (Vic: Emboscall, 2003), Què vols que et porti? (Barcelona: La Busca, 2007), 30 orquídies (Barcelona: Abadia de Montserrat, 2009),L’enteniment de les bèsties (Barcelona: Viena, 2015) o La barberia(Barcelona: Témenos, 2016).

jofre

Jofre Dodero (Barcelona 1964) Compositor i arranjador garriguenc. Professor de piano, llenguatge i formes musicals i harmonia. Músic de formació clàssica que busca en altres expressions musicals (pop, contemporànea i jazz) la seva pròpia veu. Com a pianista ha acompanyat a nombrosos solistes lírics i ha participa a  recitals poètics. Des de finals del 2017 està presentant “Autorretrat en blanc i negre” el seu projecte més intimista i personal.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s