La Rosa Solé és avui la nostra “lectora de turnu”

Programa emès el 16 de gener del 2019 (nº11 -3t-)

Encara que no hagi escrit cap llibre podríem dir que la literatura és el seu món. Ha treballat i treballa de correctora i lectora en vàries editorials, porta els grups lectors de la biblioteca de la Garriga i quan li sobre una mica de temps agafa a Rilke i el tradueix al català, com ha fet amb el poema  que ens ha llegit aquesta nit.

Lectora addicta, ens confessa que li agraden els clàssics  però també la novel·la de gènere encara que si hagués de triar s’inclinaria per la fantasia… i poesia, assaig, còmic…el seu heroi de ficció és en Dare Devil (Daredevíl ho pronuncia ella) . Ens parla dels llibres de la Puck, de Hrabal i de la seva novel·la “Una soledad demasiado ruidosa” que és un dels seus llibres preferits i ens recomana que llegim els contes de Víctor Català.

Ha sigut un plaer parlar de llibres amb la Rosa.

Clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s