Jazz a la llibreria amb HEMIOLA TRIO

divendres 8 de febrer (20h) -entrada inversa-

Sergi Sirvent (piano)

Tempe Hernández (contrabaix)

Òscar Domènech (bateria)

Hemiola és un concepte que s’utilitza en música quan ens referim a l’accentuació en els contratemps. Hemiola TRIO esta format per Sergi Sivent / piano, Tempe Hernández / contrabaix i Oscar Domenech / bateria interpreten composicions originals de Tempe Hernandez amb clares influències folklòriques i colors mes contemporanis i populars d’una època actual. L’accent en els contratemps en clau de groove li donen caràcter i força a la formació clàssica de piano trio generant una sonoritat més contemporània. El trio radicat a la ciutat de Barcelona presenta composicions i arranjaments de cançons originals i melodies populars amb una línia estètica sonora marcada per les pròpies composicions i pels seus intèrprets.

https://montestudio.bandcamp.com/album/hemiola-trio

En Sergi Sirvent i en Tempe Hernández ja van venir a Strogoff la tardor passada amb els Unexpected , oferint un concert dels que val la pena recordar. Ara volen repetir amb un projecte diferent però de la mateixa intensitat i qualitat. Recordeu, divendres 2 de febrer a les 20h.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s