Presentació de “LA PELL GIRADA” de TESSA JULIÀ DINARÈS

dissabte 9 de febrer a les 18.30h a la llibreria

Organitza “L’AULA DE LLETRES”

Presenta: MERCÈ COMPANY

SINOPSI (extreta de la contraportada)

L’Eulàlia creix condicionada per l’educació religiosa i severa de finals dels cinquanta. La consciència social se li desvetlla en conèixer  la Lola i les barraques del Barco de la Juana. Descobreix el compromís polític  als 18 anys de la mà d’en Marcel, amb qui també mantindrà una primera relació sentimental, tan intensa com breu.                                   Això no obstant, la seguretat que li ofereix en Pere la porta a casar-s’hi, tot confiant equivocadament que oblidarà en Marcel.                                                                                        El 2011, en Marcel mor i l’Eulàlia s’estampa davant el mirall que la mostra tal com és ara: sense il·lusions, treballant d’esma a l’escola i, el que és pitjor, amb dubtes i remordiments que l’han rosegat durant anys. En Lluc, el seu fill, ja te 28 anys i és un dels ponents que participa a les asemblees de l’acampada del moviment dels indignats del 15M.

La pregunta és clara; com afrontar la realitat? Cal destapar els secrets? És possible compaginar veritat i llibertat?

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s