JAZZ A LA LLIBRERIA AMB LUISMI SEGURADO TRIO

DISSABTE 16 DE FEBRER (19h) -entrada inversa-

Luismi Segurado (piano), Chuchi García (contrabaix), Aarón Castrillo (bateria)

Creacions originals, Jazz cool, suau, amb groove i no sé quantes coses més -totes elles bones- és el que ens oferiran aquest vespre de dissabte aquests tres grans músics. Jazz de capvespre, amable, atractiu  i alhora suggeridor. Ideal per l’espai íntim de Strogoff.

Tot això és el que es desprèn del magnífic àlbum que van gravar el 2017 “Tritones y Serendípias” Que què significa serendípia? Doncs s’anomena així al descubriment o troballa realitzat per accident -casualitat inesperada i afortunada- de coses que no s’estan buscant ni investigant però que son o poden ser una solució per un altre problema. Això passa molt sovint en el mon del jazz i de la música improvisada, que es comença per un camí buscant una cosa i se n’acaba trobant una altra totalment inesperada però (de vegades) àltament satisfactòria i que fa oblidar allò que en un principi es buscava.

Si voleu sentir la seva música…

O al Spotify: https://open.spotify.com/artist/6BNzaTpB388SrIwaRUzUc0?si=fzUyfPCbSJGd2d3QyXYK4w

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s