PARLEM I DIEM A MACHADO AMB CORTÉS BRACERO

Programa emès el 20 de febrer del 2019 (nº15 -3t-)

El divendres 22 es celebra el 80è aniversari de la mort del poeta a l’exili. Avui hem convidat a l’estudi a Cortés Bracero. Un cantautor de carrer (amb més de 30 anys de carrera) i un enamorat de Machado i de molts altres poetes. D’ell va ser la idea de fer-li un homenatge a la llibreria (el mateix divendres 22 a les 19.30h)  i meva de portar-lo a la ràdio perquè val la pena escoltar-lo parlar del poeta i sobretot sentir-lo recitar (o dir -com preferiu-) la seva poesia. Tot un luxe per un programa que se’ns ha fet massa curt.

Clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s