CONCERT/VERMUT AMB IKER LAUROBA

Dissabte 11 de maig (13h) a la llibreria

Iker Lauroba és un músic basc amb una llarga trajectòria professional al darrera en la que destaquen projectes tan interessants com “Lauroba”  grup que va liderar juntament amb el seu germà. Actualment ha deixat el mon de les bandes per emprendre un projecte en solitari . De marcat accent intimista, la seva música essencialment folk, camina entre el rock més progressiu i el pop. “Udazkena” és el seu darrer treball i el que el porta a la llibreria Strogoff.

                                    -entrada inversa-

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s