A LES MUNTANYES DE LA FOLLIA AMB BLACK FLOWER

dissabte 18 de maig. 20h a la llibreria

MÚSICA I TERROR CÒSMIC

Black Flower és un projecte liderat per Yexza Lara, amb un repertori de composicions originals amb influències de Pop i musiques d’avantguarda, on melodies estranyes, improvisació lliure i experimentació sonora i escènica construeixen escenaris de terror còsmic lovecraftià.  Yexza Lara – veu i flauta, Pablo Selnik – veu i flauta alto, Clara Lai – piano.

Si ets aficionat als contes de terror còsmic del incomparable HP Lovecraft. Si mai no has somiat d’endinsar-te dins les coves antàrtiques per trepitjar una ciutat ciclòpea d’una estranya i ja extingida civilització, doctorar-te a la universitat de Miskatonic i dominar així els secrets amagats dins el Necronomicón, o t’has despertat després de veure’t amenaçat per éssers primigenis tentaculars (antics Deus ja oblidats), suat i sentint encara rates o quelcom pitjor, corrents dins les parets. Si t’agrada el món del misteriós escriptor de Providence, potser t’agradarà venir i escoltar els Black Flower aquest dissabte al vespre.

HP Lovecraft

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s