DE MOMPOU A BARTÓK -recreacions sonores-

divendres 7 (20h) a la llibreria

-entrada inversa-

SERGI SIRVENT (piano) DAVID VIÑOLAS (bateria)

Sergi Sirvent i David Viñolas, dos músics d’àmplia trajectòria i experiència en infinitats de projectes ja fa molts anys que es coneixen, però més enllà de tocar informalment en algunes sessions, no havien tirat mai endavant un projecte en comú. Frederic Mompou i Béla Bartók han acabat sent finalment els catalitzadors d’aquest encontre. La visió i la confluència que tenen ambdós artistes de l’obra d’aquests compositors cabdals en els corrents estètics de finals del s.XIX i principis del s. XX, els ha portat a rellegir algunes de les seves peces des de la seva visió particular partint del jazz i la improvisació.

GALERIA

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s