Presentem “MIQUEL PUJADÓ. EL BARD INCOMBUSTIBLE” de Miquel-Lluís Muntané

Divendres 14 de juny (20h) a la llibreria.

Aquest llibre, que apareix coincidint amb el seixantè aniversari de Miquel Pujadó, ofereix una acurada aproximació a la seva trajectòria, tant en el vessant més personal com en l’artístic, així com els seus punts de vista sobre una diversitat de temes que abasten de la política a la religió, passant per la cultura, l’educació o les relacions humanes. S’hi combinen textos explicatius redactats per l’autor, fragments d’entrevistes on el biografiat s’explica en primera persona i citacions de lletres de cançons. Tot plegat configura una panoràmica, alhora detallada i transversal, d’un dels artistes més polifacètics i singulars del nostre temps. (de la contraportada del llibre)

Resultat d'imatges de miquel lluis muntané miquel pujado

Si voleu saber sobre Miquel Pujadó, crec que aquest vídeo us pot ser d’ajut.

 

GALERIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s