Presentem “CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA” d’Irene Solà

dimecres 19 a les 19,30h a la llibreria

He sortit d’aquest llibre ple d’olors, de sorolls i de records que no sabia que recordava, amb el cos amarat de suors antigues i amb braços i tous plens d’esgarrinxades, convençut d’haver llegit alguna història, que m’ha remogut molt endins. Llegenda i terra molla, dones d’aigua  ossos i gegants, llamps assassins i molt més que això, i en Jaume i l’Hilari i la Mia… una narració viva, vivíssima treballada amb una prosa intensa i una llengua tan rica que t’obliga a llegir-la com quan érem petits: en veu alta.

irene sola

GALERIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s