UN PROGRAMA ( L’ÚLTIM DE LA TEMPORADA) QUE ESTÀ PLE DE NOVEL·LA I DE CRANCS I DE LLIBRES QUE DEVOREN QUI ELS LLEGEIX…

Programa emès el 19 de juny del 2019 (nº24 -3t-)

Volia fer una cosa i n’he acabat fent un altre.  Jo que també confonc la realitat amb la ficció (com li passa a l’heroi de “Novel·la”). Jo que, encara que no sigui un home cranc, a vegades em sento observat com si ho fos. Jo a qui tants llibres han devorat… jo intento fer un programa  i me’n surt un altre. Com aquell que es despista al veure passar una mosca, veig passar un llibre i el cap se m’hi envà. I així no hi ha manera de controlar res de res.

Molt bon estiu!

Clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s