JAZZ DE JULIOL AMB: BAYER-FORTIÀ-DOMÈNECH TRIO

dilluns 15 (20h) a la llibreria -taquilla inversa-

Òscar Domènech: bateria

Manel Fortià: contrabaix

Marcel·lí Bayer: saxo alt

Marcel.lí Bayer, Manel Fortià i Oscar Doménech son tres músics contrastats de l’escena del jazz de Catalunya, que han treballat conjuntament en diferents projectes al llarg dels anys però ara es junten tots tres en un projecte  on els temes propis conviuen amb els standards de jazz d’una manera natural i orgànica. Aquest trio sense instrumentació harmònica s’uneix per establir un diàleg jazzístic a on prima la melodia i la bellesa. El repertori inclou clàssics del cançoner nord-americà i composicions d’autoria pròpia. Bayer, Fortià i Domènech són tres músics de procedències i trajectòries molt diferents però amb un nexe en comú: els tres són avui referents indiscutibles de l’escena comtal. Comparteixen, a més, el gust per fer una música honesta, amb el cor, i per gaudir compartint-la amb el públic que vingui aquest vespre a la llibreria.

Tres músics que s’entenen a la perfecció desde el primer moment i busquen la complicitat en cada tema.

Sin título

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s