Propera presentació a Strogoff

Divendres 11 a les 19.30h

Presentació d'”UN COR MASSA GRAN” d’Eider Rodríguez (ed. Periscopi) premi dels llibreters de Guipúscoa i premi Euskadi de literatura 2018

Amb Pau Joan Hernández (traductor del basc) i Aniol Rafel (editor)

Aquest recull de contes d’una de les escriptores que més m’han sorprès últimament, és una ocasió única (el món està ple d’ocasions úniques -perdoneu-) d’endinsar-vos en un món en el que sembla que tot s’hagi d’ensorrar, ple de relacions malmeses, amb personatges que lluiten per sortir de les seves misèries, per fugir de la soledat o bé per trobar-la, la soledat, després d’estar massa mal acompanyades. Un món bàsicament femení i per tant dues vegades rebel, en un país encara convuls, amb ferides que lluny de curar-se, segueixen supurant. I tot això, i malgrat la duresa i contundència amb què estan escrits molts dels relats, amanit amb dolços, i a vegades, delirants tocs d’humor i de tendresa, amb girs inesperats i també alguna que altra situació grotesca.

Endinsar-se en aquests contes és no saber mai com en sortiràs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s