Lectures d’inici de temporada a Ràdio Silenci

Programa nº1 emès el 9/10/2019  (4a temp.)

Ja hi tornem a ser! I per quart any consecutiu intentarem entretenir-vos una estoneta comentant llibres: d’una manera més passional que objectiva, amb prejudicis més que amb judicis però amb la honestedat del qui es creu que, encara que sigui mentida, la literatura és una cosa molt seriosa i  com dirien els germas Dupont, encara diria més. Llegir és revolucionari.

En aquest programa us parlarem d’uns quants llibres:

“Una temporada para silbar” Ivan Doig (Asteroide)                                                                  “La escuela católica” Edoardo Albinati” (Lumen)                                                                       “Abrimos en agosto” Eduard Palomares (Asteroide)                                                                   “Mister Folch” Adrià Pujol (Empúries)                                                                                           “Un cor massa gran” Eider Rodríguez (Periscopi)

Clica i escolta’l:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s