Destripem i critiquem un best-seller que ens ha fet llegir-lo fins el final.

Programa nº3 emès el 23/10/2019  (4a temp.) 

Amb la col·laboració de dos lectors de solvència contrastada: Pep Vilarrasa i Joan Costa.

“La Señal” és un best-seller-thriller de terror de l’autor super-vendes francès Maxime Chattam. Un libre fet pel consum, ple de llocs comuns, amb referències i clucades d’ull al lector de King o Lovecraft o a l’aficionat a sèries com “Stranger Things”. Capítols curts, personatges tormentats, molta mort i sang i que, malgrat que no és un llibre curt (en absolut) t’entreté i te l’acabes empassant en poc temps… o no.

Un cop llegit, jo no sabia què opinar d’aquest llibre. Per això vaig demanar l’ajut a dos experts lectors de confiança. Volia que em donessin la seva opinió. Si l’havia o no l’havia de recomanar. I a fè de Déu que me l’han donada!

A més a més, entrarem també en terrenys més pantanosos: N’hi ha prou llegir un llibre només, per passar l’estona? Què està passant últimament que tots els best-sellers s’assemblen cada més a les sèries cde Netflix o HBO?.

També veureu que pots criticar un llibre d’una manera ferotge i recomanar-lo després sense complexes.

Una col·laboració, la d’aquest vespre, que espero tingui continuació al llarg de la temporada.

I sobretot. Mai no us refieu d’una contraportada!dav

clica i escolta’l:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s