TORNA BORIS VIAN!

Programa nº4 emès el 13/10/2019  (4a temp.)

L’any que ve farà cent anys del naixement de Boris Vian, un dels autors més heterodòxes, particulars, diferents, polèmics, originals que ha donat el s.XX. Club Editor ja es va posar les piles l’any passat amb la gran traducció que va fer Joan Lluís-Lluís de “L’arrencacors”. Ara Comanegra i El Cercle de Viena han fet el corresponent editant la violenta i amoral “Escupiré sobre la vostra tomba” i els contes surrealistes i màgics de “L’home llop”.

En aquest programa (que som, soc, vaja!, molt de Boris Vian) ens n’alegrem molt i molt i parlem amb els dos traductors d’aquestes dues novetats: Adrià Pujol (Escupiré…) i Jordi Martín Llovet (L’home llop).

Clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s