NOTES IN BLUE. Vespre de versions amb Nadia Makoeva i Borja Ruiz

dissabte 23 (19,30h) a la llibreria                  

NADYA MAKOEVA: veu
BORJA RUIZ: guitarra
Notes in Blue és un projecte musical format per la cantant Nadya Makoeva i el guitarrista Borja Ruiz. El duet té la seu a Catalunya, no gaire lluny de Barcelona. «Notes in Blue» és un autèntic homenatge sincer als grans músics del passat i dels nostres dies. Del jazz i la bossa al soul i el gospel, del blues al pop d’alta qualitat, el repertori està format per les peces de Bob Dylan, Adele, Amy Winehouse, Ray Charles, Tom Waits i Stevie Wonder. Es tracta d’una barreja sofisticada basada en el gust personal de dos intèrprets que desitgen compartir les seves cançons preferides amb el públic de la llibreria.

 taquilla inversa  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s