“NUESTRA PARTE DE NOCHE”

Programa nº8 emès el 15/01/2020  (4a temp.)

El nou premi Herralde de novel·la és una brutalitat! Mariana Enriquez m’ha enlluernat! I ho dic des del més pur subjectivisme d’un apassionat bolañista, que consti. A partir d’aquí penseu el que volgueu. Però no puc evitar exclamar-ho, de tant com m’ha agradat. Novel·la estranya de prosa musculosa i potent que et fa anar cap a llocs que preferiries no trepitjar. Novel·la explicada a bocins que un mateix ha d’anar recomponent. Novel·la que utilitza el terror per parlar-te de tu. Novel·la riu, d’on surten mil arguments, mil històries i mil personatges que no t’importaria seguir-los més enllà de les quasi set-centes pàgines que ocupen.

clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s