Parlem amb Jaume Coll Mariné del seu poemari UN ARBRE MOLT ALT.

Programa nº9 emès el 22/01/2020  (4a temp.)

Els poemes d’Un arbre molt alt arriben; pel seu ritme, per la seva bellesa, per la seva naturalitat. Sortits del mon privat del músic i poeta Jaume Coll Mariné i de l’entorn rural on es desenvolupa gran part de la seva vida, aquests poemes de regust verdeguerià que, en paraules del Jaume poden ser creats a partir d’un acudit, d’una anècdota o d’un joc literari particular, ens conmouen profundament. De vegades, sense saber el perquè; de vegades, tement aquest perquè.

Un programa on ens vam quedar curts, molt curts de poemes i de paraules. Però tenim el temps que tenim.

“Què n’hem de fer, què en fem, d’un bosc d’arams,                                                                   eh, què en farem, avui de tants de camps                                                                               oberts que vant negant-se per dins nostre?”

clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s