Presentem: CATALUNYA ANY ZERO de David Gesalí i David Íñiguez

Dissabte 1 de febrer a les 18,30h a la llibreria. Amb els seus autors.                                   Presentació inclosa dins dels actes de commemoració del 81 aniversari del bombardeig i de foment de la pau. Organitza Ajuntament de la Garriga.

GESALÍ, David/ ÍÑIGUEZ, David: Catalunya any zero. Crònica visual de la desfeta. (2019 Angle Editorial)

Al final de cada bomba llençada hi ha moltes vides. I molts mons que s’ensorren, diuen David gesalí i David Íñiguez, autors d’un llibre que presenta imatges de la brutal destrucció del territori i la societat catalanes a mesura que va caient en mans de l’exèrcit franquista, acompanyades de narracions personals del bàndol perdedor.”

Resultat d'imatges de david gesali

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s