Parlem del llibre COMO SI EXISTIESE EL PERDON amb el seu editor Francisco Llorca (Las Afueras)

Programa nº10 emès el 05/02/2020  (4a temp.)

Un llibre que vaig llegir d’un glop. I ràpid, molt ràpid. Pensant que ho havia de fer a poc a poc, perquè cada frase val la pena, cada paràgraf l’aplaudiries.  Però la narració, mig somiada se m’enduia i no podia parar.

Un western crepuscular a la pampa argentina, amb personatges que semblen trets de la Comala de Rulfo, de les tragèdies lorquianes o de les miongues de Borges. Ganivets, terres amples i seques, homes callats. Venjança, violència i redempció. Tot amanit amb una d’aquelles proses que tiren per terra. Mariana Travaccio, la culpable de tot demostra tenir un  pols narratiu i un sentit poètic sec i cru, admirables.

Resultat d'imatges per a "mariana travaccio"

De tot això parlem, agraïts per haver-nos donat l’oportunitat de llegir-lo, amb un dels dos editors de Las Afueras, Francisco Llorca, responsable d’una jove editorial que està convençuda que la bona literatura a part de produïr plaer, t’ha d’inquietar.

Clica i escolta’l:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s