Parlem del llibre “A L’HORITZÓ” d’Hernán Díaz amb l’editora de Periscopi Marta Rubirola

Programa nº11 emès el 13/02/2020  (4a temp.)

Un western que no és un western (potser li podríem dir antiwestern?) un llibre sobre com es forgen els mites i les llegendes, un cant a la naturalesa i a la solitud, al desarrelament. Una narració d’aventures, una odissea moderna. Moltes son les definicions, moltes les lectures que se’n poden treure. El fet és que aquest és un llibre que malgrat ser un clar homenatge a un gènere, fuig d’aquest de la mateixa manera que fuig de qualsevol casella única en que el vulguis encabir.

És un tòpic, però llegir-lo és l’única manera  de saber de què va aquest llibre; i saber perquè en Häkan és més que un personatge més… encara que, ben pensat, potser escoltar aquest programa i a la Marta Rubirola us pot ajudar bastant.

clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s