PRESENTEM “NIT DE NUVIS” de Montserrat Medalla

Divendres 6 de març (19,30h) a la llibreria

A càrrec de Maria Carme Oliveras que conversarà amb l’autora.

“Nit de nuvis” és un recull de nou relats, alguns de fa anys, revisats i altres, de ben nous. Tots escrits al llarg de 35 anys i que tracten sobre temes i gèneres ben diversos: l’epistolar,  la novel·la negra, la novel·la fantàstica o el desig de dialogar amb algú que ja no hi és. Els contes espaiats en el temps i amb dinàmiques ben diferents que van del to sentimental, fins allò còmic i absurd, busquen sempre sorprendre  amb històries femeninament feministes. Montserrat Medalla ha construït nou peces que, diuen, si les comences, ja no les pots deixar.

Galeria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s