PROJECTE ASTROLABI DE GUILLEM PLANA. Fusió i quimera osonenca

dissabte 7 de març (19,30h) a la llibreria

entrada inversa

Guillem Plana: composicions i guitarra                                                                                          Eloi Escudé: teclats                                                                                                                                Issac Coll: baix                                                                                                                            Arnau Altimir: bateria

PROJECTE ASTROLABI és el nom del primer disc de Guillem Plana, que s’estrenarà a totes les botigues digitals el proper 2 de setembre, i que també es podrà aconseguir en format vinil.

El disc és una eclèctica oda instrumental a la desmesura del cosmos feta des de un raconet de món. És un disc conceptual. És un cant a la sensació d’imaginar el que tenim per sobre del cap.

Vivim intentant ser molt racionals i entendre-ho tot amb els nostres cervells de mamífers espavilats, però en tot moment tenim a sobre una psicodèlia 100% real d’unes dimensions surrealistes, que potser no cal entendre, potser només cal observar i deixar-se maravellar.

Descartats els dogmes religiosos, cau sobre les nostres espatlles entomar aquesta estranya veritat que ens envolta i la música, en aquest cas, és l’eina escollida per canalitzar-ho, però per sobre de tot és la finalitat i el resultat de plantejar-se totes aquestes qüestions tant inspiradores.
PROJECTE ASTROLABI ha estat enregistrat en directe a l’estudi de la Fontderola a les mans de Jordi Casadesús durant els dies 7 i 8 de Març de 2019. Ha estat mesclat per Panxii Badii i masteritzat per Victor García a Ultramarinos records.

per més informació podeu anar a Guillem Plana presenta “Projecte Astrolabi” que és d’onhe extret el text de més amunt.

Galeria

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s