Parlem d’INTEMPERIE amb el seu autor JESÚS CARRASCO

Programa nº13 emès el 04/03/2020 (4a temporada)

Ja fa uns quants anys, el 2013 Jesús Carasco es va despenjar amb una primera novel·la que encara ara no deixa d’editar-se. I és que s’ho mereix. Intemperie, és d’aquells llibres impactants, d’aquells llibres cop de puny, que no et deixen relaxar-te i alhora et fan gaudir amb una prosa d’alçada. No m’ enrotllaré, ja n’hem parlat molt d’aquest llibre. Tan sols escolteu el què te per dir-nos aquest sevillà d’adopció, que crec que val la pena malgrat l’entrevistador.

Clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s