PRESENTEM “HOMO VULGARIS” del Nan Orriols

Dimecres 11 de març a la llibreria (19,30h)

Presentació a càrrec de l’Ester Lara que conversarà amb l’autor

“Homo vulgaris” ha estat editat per Viena Ed. Les il·lustracions del llibre son del propi Nan Orriols.

“Homo Vulgaris” és un calidoscopi d’aforismes, reflexions i textos breus al voltant de la condició humana i les contradicions i paradoxes de l’època actual.

Nan Orriols

(Vic, 1945). De molt jove vaig conèixer un gos de carrer i ens vam fer amics. M’agradava passejar pel mercat de bestiar i entretenir-me amb els xarlatans. No tenia cap interès pels estudis, i el tenia tot pels rius i les muntanyes. Vaig treballar i em vaig espavilar per comprar un xic de llibertat. Analitzats, amb intel·ligència animals, polítics, capellans i dropos, em vaig exiliar a les Guilleries i als Pirineus fa més de quaranta anys. M’agraden els deserts i els boscos i estimo els amics. (de les solapes del llibre)

 

Versió 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s