TENAS s’estrena a la Strogoff

POSPOSAT PEL DITXÓS CORONAVIRUS!

Divendres 13 (20h) a la llibreria   

taquilla inversa

Aurora Casadellà: veu                                                                                                                          Aitor Casadellà: piano i teclats                                                                                                            Joan Ortega: guitarra

La Garriga és un poble que no para de generar músics que després es troben i decideixen compartir inquietuds en forma de grups. Aquest és el cas de Tenas. Tres joves que s’han juntat per tocar versions dels temes que més els motiven i també, de ben segur, per donar sortida a composicions pròpies. La cosa promet i molt, aquest divendres a la Strogoff.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s