Calaix de sastre d’un llibreter estressat

Programa nº14 emès l’11/03/2020 (4a temporada)

Ja entrem en aquell moment que tot son novetats i llibres indispensablement necessaris per Sant Jordi. I mentrestant el coi de virus fent la punyeta i que ens diu que no pensem més enllà d’avui mateix perquè demà potser no podrem obrir o sí o qui sap si mutaré o quina mandanga. Total que he agafat quatre llibres sense cap punt en comú, he buscat unes quantes músiques que convinin bé i vinga! Que pel que sembla de temps per llegir en tindrem i molt.

Clica i escolta’l:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s