COMENCEM EL NOU CURS DE CLUBS LECTORS INFANTILS.

Conduïts per la CRISTINA CASALÍ

INICI DELS CLUBS: 2ª SETMANA D’OCTUBRE

PODEU APUNTAR-VOS POSANT-VOS EN CONTACTE AMB LA LLIBRERIA mail: jordi@strogoff.cat , mòbil 681660660 (teniu temps fins la primera setmana d’octubre).

Quota trimestral de 15€ , compra del llibre/ àlbum amb un 5% de descompte a la mateixa llibreria i el compromís de l’assistència durant el trimestre. Màxim per grup 15 places.

4 GRUPS: DES DE P5 FINS A 1R D’ESO

PINOTXOS  P5/1r   (nou grup!!!! 15 places)  2n dissabte de cada mes de 10 a 11h  Llibres jocs, contes, àlbums il·lustrats, llibres muts, amb il·lustracions fantàstiques que expliquen històries meravelloses (amb arguments adequats a la seva edat) i també els primers còmics. Pensem que aquest és un molt bon moment per iniciar als futurs lectors en el món dels llibres d’una manera lúdica i compartida.

GULLIVERS 2n/3r (queden poques places) 2n dissabte de cada mes de 11,30 a 12,30h A les trobades conversarem sobre diferents aspectes del llibre proposat, farem connexions amb d’altres lectures o aspectes viscuts o imaginats i els convidarem a activitats creatives per acostar-nos d’una manera diferent a la lectura.

MOBY DICKS 4t/5è (queden poques places) 3r dissabte de cada mes de 10 a 11h Trobades on fomentarem l’esperit crític, la capacitat d’escolta i respecte en la conversa i la manifestació de l’opinió pròpia. Lectures que ens faran apropar a autors diferents i compartir converses amb alguns d’ells. També serà un espai per recomanar i relacionar llibres en un ambient cuidat i proper.

CYRANOS 6è/1r ESO (queden poques places) 3r dissabte de cada mes de 11,30h a 12,30h La complexitat, acompanyada del coneixement de cadascú, ha anat creixent i per tant la capacitat de connectar amb històries i amb personatges més elaborats, també. El joc o les activitats van deixant cada vegada més espai al debat.

QUÈ: a cada sessió es parla, es juga, es fa una activitat al voltant d’un llibre que s’hagi triat a la sessió anterior. L’OBJECTIU DELS CLUBS      LECTORS NO ÉS EL D’ENSENYAR A LLEGIR sinó a apropar-se a la lectura de manera diferent. A partir del llibre proposat crearem  un espai de conversa (aprendre a escoltar, a valorar i opinar) i realitzarem activitats creatives relacionades. Volem viure la literatura d’una manera compartida, creativa i   lúdica.

ON: TOTS ELS CLUBS ES FARAN A L’EXTERIOR (JUST AL DAVANT DE LA LLIBRERIA) SOBRE ESTORA I COIXINS.

PODEU APUNTAR-VOS POSANT-VOS EN CONTACTE AMB LA LLIBRERIA mail: jordi@strogoff.cat , mòbil 681605363 (teniu temps fins la primera setmana d’octubre).

Quota trimestral de 15€ , compra del llibre/ àlbum amb un 5% de descompte a la mateixa llibreria i el compromís de l’assistència durant el trimestre. Màxim per grup 15 places.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s