ÉS TRIST MORIR SENSE HEREUS

Programa emès el 13/10/2021

NEL·LO, David: És trist morir sense hereus; L’Avenç, 2021

Sobre la necessitat d’escoltar els qui ens ha precedit literàriament, sobre la importància de servar una herència, de reivindicar uns autors que van haver de picar pedra per escriure en un idioma que literàriament estava a les beceroles i que tanmateix van saber escriure amb una força i una vivesa que, de vagades, un troba a faltar en l’actualitat. Sobre tot això i més, va aquest llibre del convidat al programa, David Nel·lo i que des d’aquí us recomanem. Un assaig subjectiu i apassionat sobre la llengua i l’amor cap a uns autors i unes obres sobre les que, massa sovint i d’una manera injustificada es passa de puntetes. Sí, és trist morir sense hereus.

Clica i escolta’l: https://www.radiosilenci.cat/embed/podcast?id=radiosilenci_podcast_12916

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s